Close

22/05/2020

Покана за партньорство

Фондация С деца на тепе отправя покана за партньорство:

През 2020 година фестивалът С деца на тепе ще продължи традицията, която започнахме през 2018г. като заедно отбележим Деня на детето за децата на Пловдив.

Предвид ситуацията и с грижа за здравето на всички жители на града, екипът ни ще отложи събитието на живо за по-късен етап. За най-детския празник обаче искаме да подтикнем децата на възраст от 2 до 12 години в гр. Пловдив да участват с рисунка или снимка на тема „Здравето за мен и моето семейство“, както и да ги поощрим за активността: през м. юни ще изтеглим чрез томбола децата, които са избрани да получат  подарък на случаен принцип: лакомства, книга, играчки и др., доставени до дома. Фокусът ни е върху самотни родители, родители, които поради пандемията са безработни и деца в неравностойно положение, живущи на територията на Общината Пловдив.

За инициативата С деца на тепе: в моята пощенска кутия

  • През м. май 2020г. чрез комуникационна кампания ще обявим инициативата и поканим всяко дете на възраст между 2 и 12 години за участие.
  • В началото на юни ще изтеглим печелившите от нашата томбола, които ще получат подарък от нас.

За целта ние от С деца на тепе Ви каним да бъдете част от инициативата по следните начини:

  • Подкрепа чрез подаръци, които да добавим в Пакетчето. Подаръците могат да бъдат символични и в по-голямо количество (за да зарадваме повече деца) или на по-висока стойност и в по-малък брой.;
  • Подкрепа в логистична дейност: доставка на подаръците/покритие на разходи за доставката;
  • Подкрепа в пакетирането на подаръците: опция за team-building за Вашите екипи;

Вашето участие ще бъде отразено на:

www.sdecanatepe.com / Facebook страницата на С деца на тепе / Чрез лого на картичка към подаръка за децата/Медийни публикации/ Новини на www.sdecanatepe.com