Close

12/09/2020

Рубрика: На гости на С деца на тепе

… забравихме какво е да си ходим на гости – ей така, случайно, с или без покана, на холската маса на приятели, без социални мрежи, без Viber. Звънецът на входната врата замества бутона със зелената слушалка на телефона.

Ние от С деца на тепе считаме, че времената се променят, но хората не; че да си в крак с времето е задължително, както и да научим децата ни на добри навици и ценности – навици, които да ги направят Човеци.

… и говорейки си за гости – решихме, че ние искаме да каним гости. Рубриката На гости на С деца на тепе има за цел да разнообрази, да обогати и да оцвети нашата „всекидневна“; да покаже на своята аудитория, че „всяко дете на тепето“ има свой характер, вкус и оставя отпечатък. Затова за всеки един от нашите проекти или по-значимо събитие за децата ще каним гост: личност, която или е от Пловдив, или има връзка и отношение с града, родно място на С деца на тепе.

През пролетта Красимир Даскалов и малката Рая изработиха новото лого на С деца на тепе;  /CAMAO ни подкрепиха с дизайна на инициативата ни по случай 1.Юни – Деня на детето.

Валерия Александрова 2020

За визията на така вълнуващия за всички 1-ви учебен ден каним Валерия Александрова: тя твори предимно в сферата на печатната графика. След като завършва изобразително изкуство, в гр. София през 2013, работи като графичен дизайнер в голяма компания и успява да натрупа ценен опит в сферата на рекламата и продуктовия дизайн. Основното и търсене при създаването на нови проекти е усещането за минимализъм и непринуденост. Изкуството е начин да покажем себе си и своята  вътрешна енергия.

…и не смятаме да спираме до тук. А вие поканихте ли си днес гости?