Close

29/05/2020

Творчески конкурс по случай Деня на детето

Фондация С деца на тепе организира конкурс за детска рисунка, колаж или фотография. 

① Темата на конкурса е „Здравето за мен и моето семейство “

② В конкурса могат да участват деца от 2 до 12 навършени години.

③ Всяко дете може да участва с 1 рисунка, 1 колаж или 1 фотография по темата на конкурса. Рисунките и колажите могат да бъдат направени с материали по избор на детето.

④ Срокът за изпращане на материалите е между 30.05. и 09.06.2020 г. до 23:59 часа.

⑤ Ще бъдат приемани само рисунки/колажи като снимка или фотография формат .jpg, .png, .pdf. с мах. размер 10 МВ, изпратени в чрез Google Form: следвай линка.

Всеки участник сам или с помощта на възрастен попълва въпросника, прикачвайки своята творба и Декларация за Защита на личните данни. Ще бъде взета под внимание само 1 творба от участник. Ако участникът няма имейл в Gmail/Google може да изпрати творбата си и попълнената Декларация на нашия имейл адрес.

⑥ Всички творби ще бъдат публикувани на страницата на С деца на тепе във Facebook с инициалите и възрастта на техните малки автори.

⑦ Всички участници, изпратили своите творби в срок, ще участват в томбола. На случаен принцип ще бъдат изтеглени 35 деца, които ще получат награда. Печелившите ще бъдат обявени на сайта на С деца на тепе и на Facebook страницата ни до 15.06.2020г.

⑧ Децата ще могат да вземат своя подарък в периода 17-25.06.2020г. от ресторант Le petit Nicolas всеки работен ден от 9.00ч. до 14.00ч. Наградите са предметни и са осигурени от партньори на С деца на тепе.

⑨ Награда на публиката: творбата, събрала най-много харесвания на страницата на С деца на тепе във Facebook ще получи специална награда.

Информация за условията и сроковете на конкурса са публикувани на:

www.sdecanatepe.com

@sdecanatepe

Пожелаваме успех!