Close

27/10/2020

Форум С деца на тепе 7. / 8.11.2020г., Пловдив

Фондация С деца на тепе представя за първи път в Пловдив Форум на теми, свързани с възпитанието, навиците и образованието на децата извън училищна среда.

Събитието, което ще се проведе в рамките на два дни (7 и 8.11.2020) дава възможност на родители, подрастващи, преподаватели и директори на учебни заведения да обсъдят полезни практики от България и чужбина; да споделят опит за важността на навиците, възпитанието, алтернативната форма на дисциплина, емоциите, храненето, играта в домовете и в класните стаи.

Основните компоненти на Форума са:

/ кратки лекции и дискусии за родители и деца;

/ работилници с интерактивен и образователен характер;

/ обмяна на контакти между посетители, лектори и участници;

Мисията на събитието е да мотивира родителите, да окуражи преподавателите и по забавен начин да информира подрастващите по теми, които са от значение за справяне с живота.

  • Всички лекции и активности са безплатни след предварителна регистрация за всяко от събитията (родителите могат да се запишат за 1 или за няколко от 4-те модула ЛЕКЦИИ И ДИСКУСИИ) тук:

ДЕН 1 ДО ОБЕД, за родители и деца до 6 год.

ДЕН 1 СЛЕДОБЕД, за родители и деца до 6 год.

ДЕН 2 ДО ОБЕД, за родители и деца над 6 год.

ДЕН 2 СЛЕДОБЕД, за родители и деца над 6 год.

  • РАБОТИЛНИЦИТЕ ще се проведат на същото място, в отделни помещения, като за участието на децата е необходима регистрация ТУК.
  • По време на двата дни от събитието родителите, които дойдат с децата си, ще могат да ползват безплатна занималня от комплекс Хелен Дорон – Пловдив.
  • Място на събитията: гр. Пловдив, бул. Дунав 5 – безплатен паркинг.
  • Организаторите от С деца на тепе ще спазят всички РЗИ изисквания, за да осигурят максимална сигурност за своите гости: молим всички посетители и участници да носят маски за лице със себе си.