Close

С Деца На Тепе 2022
- Участници сцени -

Народни танци от ПГ “Детство мое” на ОУ “Петър Берон”

 

Подготвителната група от ОУ“Д-р Петър Берон“, Пловдив с ръководител г-жа Милена Гатева ще покажат 2 танца на фона на народна музика. ОУ “Д-р Петър Берон”, Пловдив отваря врати на 15.09.1925. То се е се утвърдило като училище, което възпитава достойни за името на патрона си млади хора.

 

Подготвителната група – възпитава адаптивни и любознателни личности в условията на постоянни социални, икономически и технологични промени на 21 век. Ключовата дума за успех са да създаваме и обучаваме ученици с креативност, работа в екип, критично мислене и комуникативност, дигитална и техническа грамотност.

Музикални програма от Студио „Музикална вълна“ с ръководител Ани Василева

 

„Пеем,учим и се забавляваме чрез изкуството-МУЗИКА!“– така казват от  Студио „Музикална вълна“. Музикалната школа възпитава децата в музикален дух и култура и любов към музиката.

 

Школата е сбъдната мечта и за нейния педагог – г-жа Ани Василева, която работи с ентусиазъм и любов с децата, като стимулира творческия потенциал и развитие на различни умения посредством музиката. Школата е изключително успешна, а доказателство за това са наградите, дипломите и отличията от различни конкурси. Талантливите деца от школата ще ни представят богата музикална програма с разнообразие от стилове.

Импро театър за деца от Театрална къща “Шарж”

 

Театралната къща е основана от Захарина Тонева и Георги Димов. Професионални артисти с богат опит в разнообразни сфери на изкуството. Мотото им е „Вярваме, че да твори може всеки и навсякъде!“ Екипът, с който работим за различните събития, се състои от добре подбрани професионалисти, които, също като нас, обичат това, което правят.

Y&M Melodic Project – Милен Димитров и Йоана

 

Проектът Y&M Melodic Project е създаден от Йоана в колаборация с китариста Милен Димитров. Едно местно пловдивско дуо, което ще ви завладее из основи! Младата изпълнителка Йоана притежава изключително нежен глас и самата нея можем да опишем единствено с думата “музика”.


Милен Димитров е учител по китара и китарист в 4 пловдивски банди и е добре познат на пловдивчани. Какви музикални изненади са ни подготвили Йоана и Милен, предстои да разберем! А малко по-късно, след техните изпълнения ще видите и двама ученика на Милен, които са ни подготвили по едно изпълнение

Театър от ArtCrew

 

Art Crew ще представят откъс от най-новият им мюзикъл – „Пепеляшка“, той е изцяло авторски, както текста, така и песните.

Музикална програма от “Арт Войс Център” Пловдив

 

Сдружение „Арт Войс Център“ е създадено през 2014 г. Основната му цел е да обучава млади таланти по рок, поп и джаз пеене. Негов основател и главен вокален педагог е Румяна Иванова. За три години Центърът се превръща в най-добрата музикална школа в Пловдив и сред първите в страната. Признанията за упоритата работа на Румяна и децата не закъсняват. Множеството награди и отличия, които джаз дарованията печелят на десетки национални и международни конкурси, са повод както за гордост, така и стимул за нови музикални предизвикателства.

Корейски танци за деца от арт център “Алехандро” и група “Knock Out”

 

Кей-поп кавър група в началото са се нарекли няколко тийнейджъри. Прекарвали са доста време заедно, танцували са и са разучавали корейската култура. Към тях постепенно са се присъединявали още хора, други са се отказвали. Тогава са имали друго име, танцували са по паркове и градинки, в различни зали, докато най-после не откриват подходящото място за тях- „Арт Център Алехандро“. В новата зала те вече кръщават групата „К.О“ и започват да тренират все повече за изяви.

 

Под звуците на любимата си музика и с помощта на инструкторите, групата учи и усъвършенства различните танцови техники, важни и необходими за вярното и качествено интерпретиране на хореографиите.

 

Арт център Алехандро отваря вратите си за любителите на танцувалното изкуство на 15 април 2011 година, когато неговият основател, Владимир Петков, съвсем спонтанно решава да създаде Денс студио, където хората не просто да тренират, а да могат да преследват страстта си, предоставяйки им перспектива и мотивация за развитие.

 

От тогава до сега през Арт център Алехандро са минали над 2500 човека, които са се доверили на безпрецедентния ни опит и професионализъм. В момента семейството на Алехандро се състои от 16 преподаватели, а школата има активна дейност в Пловдив и Хисаря.

СЦЕНА ОТКРИТИ ТРЕНИРОВКИ

10:00 – 10:30 Модерни танци за деца над 4 г. с преподавател Ивиана Каракуманска, арт център Алехандро

 

Модерни танци за деца над 4 г. от арт център Алехандро с преподавател Ивиана Каракуманска. Децата ще влезнат в света на модерните танци като ще учат лесни движения с цел създаване на танцова комбинация на дадена песен. Уроците по модерни  танци ще се проведат на нашата импровизирана активна сцена с отворени спортни тренировки, която се намира пред Летен театър Пловдив.

 

10:30 – 11:00 Тик-ток танци за деца над 7 г. с преподавател Нели Тоскова, арт център Алехандро

 

От 10:30 ви очакват Тикток танци от арт център Алехандро! Уроците по тикток танци ще се проведат на нашата импровизирана активна сцена с отворени спортни тренировки, която се намира пред Летен театър Пловдив.

 

Преподавател Нели Тоскова ще запознае децата с най-известните хореографии в Тик-Ток, подходящи за тяхната възраст. Един от разучените танци на откритата тренировка, ще бъде разигран в края на събитието, точно преди нашата томбола, за това включете се и научете стъпките. За най-танцувалните ще има изненади!

 

11:00 – 12:00 Открита тренировка ДАДАО клуб Север с треньор Стойчо Яковски.

 

Клуб по бойни изкуства „Да Дао“ ще проведе една открита (свободна, безплатна) тренировка, като част от програмата на фестивала „С деца на тепе“. Тренировката ще бъде с времетраене 60 минути и е подходяща за деца над 4 години. Инструктори, които работят с деца, по един интересен и увлекателен начин ще въведат всички желаещи в света на бойните изкуства. Разбира се, че ще бъде забавно и на напредналите деца, трениращи в школата. Те ще демонстрират как деца преподават на деца.

 

12:00 – 12:30 Художествена гимнастика за деца с преподавател Красимира Шехаде, клуб Алехандро. Арт Център „Алехандро“ са ни приготвили открит урок по Художествена гимнастика за деца с преподавател Красимира Шехаде – тя ще направи урока със състезателни игри, използвайки уредите от този спорт – лента, обръч, въже. Уроците по художествена гимнастика ще се проведат на нашата импровизирана активна сцена с отворени спортни тренировки, която се намира пред Летен театър Пловдив.